Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    „ За” и „Против” тренировките във фитнес зала

    /
    424 Views
    img

    фитнесМакар да ви се струва скъпо удоволствие, фитнеса в залата е в някой линии по-добро упражнение от домашните.

    Първото най-очевидно нещо, което го прави по-добър от домашните условия са готовите уреди. Не трябва да търсите всякакви столове, при всяка тренировка да пренареждате покъщнината и да търсите начини да оправяте след това, колкото се може по-бързо. Във фитнес залата те са наредени и само сядате и започвате да оформяте тялото си по ваше желание.

    Следващото хубаво е, че имате по-голям контрол.

    Вкъщи, много по-лесно може да се разсеете и да изгубите такта на тренировката си, като отидете да проверите печката или фейсбука си. Във фитнеса, отново може да си видите фейсбук профила, но поне не се разсейвате толкова лесно, когато навсякъде обикалят оформени или не още оформени хора и има само машини за оформянето. Има повече контрол и повече стриктност.

    Ако пък сте нов и нямате никаква идея какво и как да правите, за да постигнете целите си, може да попитате някой за помощ с уред или ако в залата са по-учтиви, могат да ви предложат и безплатни първи уроци. Колкото по-често ходите, толкова по-бързо ще постигнете желаните от вас резултати.

    Никога не забравяйте да си изградите и режим на хранене. Той е най-важен за всяка една програма за фитнес, без значение дали искате да отслабнете или да добавите от теглото си. Колкото по-стриктно спазвате диетата си, толкова по-добри резултати, ще имате. Като цяло, колкото повече наблягате на фитнес тренировките си, толкова по-добре ще изглеждате.

    Естествено, фитнес залата си има и някой лоши страни. Първата например, е, че трябва да си плащате месечния абонамент. В някой зали, те са прекалено големи и дори непосилни за джоба ви. Това често е проблем, защото ако залата ви е наблизо, но е прекалено скъпа, трябва да търсите друга, която може да е по-далеч, но по-евтина. Сами разбирате на къде отиват нещата.

    Ако сте от прекалено взискателните, може да срещнете и проблем в лицето на мръсните и потни уреди, оставени след някой хора. Това също понякога е важно, тъй като залата трябва да е колкото се може по-чиста, а не всеки да оставя всичко, където му падне.

    Затова, ако искате да тренирате вкъщи, но вероятно, да не постигнете толкова добри резултати, може да опитате, а ако държите уредите да са на друго място и да не претъпквате малкият си дом, то тогава изберете фитнес залата, но имайте предвид, че ще трябва да плащате.

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar