Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Какво трябва да знаем за съвременните пожароустойчиви врати?

    /
    818 Views
    img

    пожароустойчиви вратиРазличните фирми за врати в София буквално ще ви учудят и приятно изненадат с богато разнообразие от видове врати. И тук не става въпрос само за генералното разделяне на видовете врати на интериорни врати, входни врати и външни врати. Всички тези основни категории врати си имат и свои подкатегории, които по един или друг начин са техни доусъвършенствани техни версии. Можем директно да ви дадем и конкретен пример – съвременните пожароустойчиви врати. Знаем добре, че ако в миналото те бяха голяма рядкост и бе почти невъзможно да се сдобием с блиндирани врати за своя склад, а защо не и като алтернатива на своите вътрешни врати, то днес, за щастие, нещата съвсем не стоят така. Всички големи фирми биха ви предложили пожароустойчиви врати. Какво обаче предварително трябва да знаем за тях и за какво да внимаваме ще разберете още сега.

    Първо, дайте си да разберете, че да си купите или поръчате от директен производител пожароустойчиви врати съвсем не е прищявка, признак на луксозен живот или дори изхвърляне. Напротив – в тежките условия на живот, където навсякъде дебне опасност, включително и от пожари, а дори и умишлени, съвременните пожароустойчиви врати се превръщат не в препоръчителен елемент на вашия дом или място на работа, а почти задължение, необходимост. Ние дълбоко вярваме, че подобна инвестиция за дома осигурява допълнителен комфорт за цялото ви семейство, чувство за сигурност за целия ви работен екип и колектив. Така че ако си мислите, че с пожароустойчиви врати се изхвърляте, веднага променете мнението си, защото подобно потребителско решение е признак по-скоро на практичност и разум, отколкото на прищявка или каприз.

    Навсякъде ще ви кажат, че днешните пожароустойчиви врати са по-скъпи. Това е така и няма да ви излъжат различните фирми за врати в София, като ви споделят тази информация за цената. Но ако трябва да сме честни с вас, всяка стотинка би си заслужавала. Вратата е символ на сигурност и защита, а когато става въпрос за пожароустойчиви врати, тази сигурност става двойна и специализирана – срещу пожари. Между другото, освен за цената, по повод на пожароустойчивите врати вероятно ще ви предупредят за безумни подробности като това, че такава врата не може да се остъкли или да бъде с по-интересен дизайн. Нищо подобно – вратите на Борман Комерс, например, са именно пожароустойчиви и то от доста висок клас, но ако вие пожаелаете и го заявите в своята директна поръчка, остъкляването е напълно възможно. Да не говорим, че точно пожароустойчивите врати на Борман Комерс пристигат с двугодишна гаранция, а първокласното им качество е потвърдено със сертификат от организация, която за първи път в света въвежда и продължава да ползва класификатор за качествени и некачествени пожароустойчиви врати. Самата организация е със седалище Норвегия и изрично е класифицирала всички предлагащи се от Борман Комер пожароустойчиви врати като надеждни и сигурни.

    Другото предимство на пожароустойчивите врати на Борман Комерс е фактът, че те са на сравнително нормална цена. Макар че този тип външни врати е скъп, с Борман Комерс ще се разминете с разход под 1000 лв – включително и ако пожелаете допълнителна услуга монтаж или доставка, а защо не и двете, та да си спестите грижи по транспортирането и работата по поставянето на своите бъдещи пожароустойчиви врати.

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar