Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Къде да инвестирате в България?

    /
    670 Views
    img

    инвестицииНякога наистина замисляли ли сте се, къде можете да инвестирате в България? Вярно, много от нас нямат пари за нещо голямо и грандиозно, но ви говорим за нещо в рамките на 50 до 60 хиляди лева. Естествено, всеки може да вложи парите си в хотел или нещо от този род, но за това се изискват няколко милиона, за да може да върви всичко гладко. Така че, наистина има ли шанс за инвестиция с печалба в България.

    Има естествено, защо си мислите, че няма? Дори в някой нови филми драма, можете да видите идеите си за инвестиция. Нека да започнем от най-елементарното – земя. С такава сума (посочената в началото) наистина можете да си купите доста земя. Ще трябва обаче да помислите добре къде е и кои да я обработва. При земята имате две възможности – вие я използвате за нещо (градина, дървета, овошки) или я давате на арендатор, да я обработва и да ви плаща всяка година. Вторият начин е доста по-удачен, тъй като вие нямате никаква работа по земята, а накрая на годината получавате и пари. Колкото повече земя, толкова повече пари за вас, но това трябва да се разберете с арендатора на околията.

    Ако не сте любител на поземлищата, тогава къща или апартамент. Апартамента обаче би бил по-добър вариант, от гледна точка на парични възможности. Купете един и го отдайте под наем. Дори ако вземете заем за него и можете да го изплащате със наема на които сте го дали, това е просто чудесно. След няколко години, ще си имате ваш собствен апартамент за които някой друг е плащал. Толкова е хубаво, че направо не е реално.

    Защо не опитате с някоя фирма? Има много потенциални възможности да изкарате пари от фирма, просто трябва да внимавате сектора и дейността която извършвате. Може да вземете малък магазин под наем или да си отворите ресторант, но пак ви повтаряме, всичко трябва да е внимателно пресметнато и изчислено за да не се окажете накрая на загуба.

    В България може да се инвестира, това изобщо не е проблем, но просто хората нямат желание да харчат пари, които според тях са „за глупости“. Бъдете креативно, бъдете щедри и ще видите, че ще ви се върне.

    Има ли в какво да се инвестира в България? Напишете вашите идеи?

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar