Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Пътна помощ – кога и защо?

    /
    534 Views
    img

    unwanted-car-removalВсеки знае този вид услуга и всеки си мисли, че цените на които работят са космически. Все едно, ще искат сумата за колата ви ако ги повикате. Това не е така. Цените са много прилични, а да не говорим, че положението може да стане много по-зле, ако вие се заемете с това да поправите автомобилът си на място или да чакате часове, докато ви прибере някой.

    За пътна помощ, се говори още в КАТ, когато регистрирате вашият автомобил. Ако ви е нужно съдействие при регистрация в КАТ, този които ви помага също трябва да ви каже за пътна помощ, как стоят нещата и колко би ви струвало.

    Много хора обаче, са си сами майстори и предпочитат да поправят автомобилът си, преди да извикат пътна помощ. Това е така, но понякога може и да не разбирате нищо от автомобили, да сте някъде където няма сервиз или налични неща за поправка и прочее. Винаги може да се намери ситуация, в която да няма начин да се спасите без помощта на пътна помощ.

    Проверката на автомобила преди покупка също е много важна, защото не се знае дали и тогава няма да ви се наложи да ви трябва пътна помощ. До тук всичко разбрахме – говори се за пътна помощ още при регистрация в КАТ, преди покупка на автомобил и други, но какви пари би струвало?

    Не си мислете, че ще опразните портфейла си. Повечето фирми таксуват за цял град, като за София например, тарифата за града е околдо 40лв, като можете да минете от единият край до другия. Ако пък се намирате на различна дестинация, цената е около 70 стотинки на километър, до крайната точка.
    Това ви се струва много? Помислете си, че сте с костюм и отивате на важна среща (без значение бизнес или лична), ще се заемете ли да човъркате по автомобилът си, да си изцапате костюма, после да плащате за неговото почистване и прочее? Колко ще дадете на ваш приятел, да дойде да ви издърпа? Вашият автомобил има ли изобщо теглич, защото много нови нямат? Още повече причини да изберете бързо и чисто преместване на автомобилът ви от пътна помощ.

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar