Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Модни тенденции или нека да е рок!

  /
  619 Views
  img

  %d0%be%d0%b1%d1%83%d0%b2%d0%ba%d0%b8Черното не се препоръчва за летния сезон, но по някога то внася толкова елегантност и стил, колкото никой друг цвят от цялата палитра не може да ви даде. За дневни официални събития, носете копринени или вискозни макси рокли, с много гривни за бохемски вид. За най-красивите и незабравими летни вечери облечете черна рокля с музикални ноти и ще оберете всички погледи. Може да добавите червен шал, който да внесе цвят и да ви предпазва от летния бриз. Най-сигурният ви съюзник при вечерните ви изяви този сезон са акцентите по дрехите и аксесоарите от блестящи камъни или кристали.

  Ако сте по-консервативни в цветовата палитра, ще ви предложим 3 различни аутфита за три различни нужди на деня с обща характеристика лъскав черен цвят. Блестящото черно ще впечатли всички и ще ви придружава от сутрин до вечер, за да даде блясък на тоалетите, които избирате за всеки повод.

  1. Сутрешно кафе, лаптоп, очила… и денят започва, като ви подготвя за работния ден. Проветрива риза с пайети с елегантни къси шорти е небрежен външен вид за офиса. Строгото и официално облекло и обувки веднага придобива женствено докосване, без ексцесии, с подходящ нежен акцент, като бижу, аксесоар и пр.

  2. Сега летните, дневни концерти са актуални, а ако искате да се чувствате удобно и стилно, може да заложите на къс черен топ и черно-бели карани шорти. Няма да ви бъде лесно да изслушате цялата прогрма на 12-сантиметрови токчета. Забравете за токчетата и комбинирайте с еспадрили, защото освен модна икона е добре да бъдете любител и на комфорта. Не забравяйте да добавите ретро очила и раница.

  3. За нощта навън заложете на прохладна макси пола, която се комбинира с бродирана отгоре блуза и Boho бижута. Най-добрият начин да се носят макси рокли или поли е да се комбинират с обувки с плоски подметки.

  Източник: Онлайн магазин за обувки – e-obuvki.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar