Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Доказани стратегии как най-бързо да продадете апартамент

    /
    651 Views
    img

    apartamentПродаването на апартаменти Сентрал парк Нови хан като всяка търговска дейност се нуждае от малко теоретична подготовка. Преди всичко е добре да се поставите на мястото на потенциалния клиент и да си представите какво той мисли и какво желае. Тази стратегия ще ви помогне да разберете какво би било добре да се каже по време на сделката и какво не бива в никакъв случа да му казвате.

    Добре е да поразсъждавате върху това какво клиентът търси и планирайте продажбата си спрямо това. Акцентирайте върху характеристиките, които биха били най-желани и най-търсени. А ето и стратегиите, с които най-лесно бихте могли да продавате апартаменти в Сентрал парк Нови хан.

    Става въпрос за логика – без чувства! Да опишете предимствата на имота ви е важно, но не забравяйте, че потенциалният клиент срещу вас също е човек и е податлив на своите емоции, а не само на логика. Той ще се вслуша много повече в тона ви, отколкото в информацията, която му съобщавате за дома ви. Това е тайната на добрия продавач, който може да продаде хладилник дори на ескимос. Купувачът трябва да бъде убеден, че вие имате голям желание и ентусиазъм да продадете имота. Може да използвате вашия личен чар и харизма, като направите апел към сърцето и егото на купувача.

    Изкушете клиента, за да го завладеете! Ако изкушението не съществуваше, не бихте могли да реализирате сделка. То е неотказна стратегия, на която никой клиент не може да откаже. Ако успеете да съблазните купувача с вашия апартамент, считайте, че половината от битката е спечелена. Това може да бъде гледката през прозореца на морето, басейн в двора на къщата, сауна или джакузи и други преустройства, които по някакъв начин са слабост на купувача. Принципът „изкуши и владей” работи, когато купувачът не би могъл да си представи оттук нататък живота без да купи вашия имот. Желанието на хората домовете им да притежават определени характеристики надделява и възможността клиентът да сключи сделката е огромна.

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar