Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Дипломата от Американско-английската академия е призната по цял свят

  /
  694 Views
  img

  АЕА е един отличен вариант за учениците, които желаят на получат образование, което да се признава в цял свят. Школата съществува от 25 г., като в началото е представлявала интернационално училище. През тези 25 г. в нея се обучават ученици от около 30 различни националности.

  Фактът, че в коридорите на училището човек може да срещне ученици от всички краища на света е особено радостен за учениците и техните родители. Най-важното нещо, с което училищния колектив и ръководството на АЕА се гордеят е, че предлагат международно образование, съгласувано с американските и българските стандарти едновременно. Акредитиращите критерии на САЩ от удостоверяване на легитимност на едно международно училище включват доста дълъг списък от агенции, подкрепящи обучителната система на школата със свои препоръки и провеждащи отблизо строг мониторинг. Това са McGraw-Hill, Pearson, Holt McDougal и Saxon Mathematics.

  Тази част от учениците, които учат по дуалната система получават, както американска, така и българска диплома. Тези, които изучават всички дисциплини само на български език получават български документи, които отговарят на всички изисквания и стандарти на МОН. Учениците от различни страни, които завършват академията получават американски документи за съответното образователно ниво, които се признават в целия свят.

  Ръководството не гледа на останалите български елитни училища като конкуренти, а се старае да предлага на учениците всичко, с което разполага с ресурс в името на най-добрия им интерес. Освен това учителският колектив се стреми да предостави на децата едно отлично обучително преживяване, докато трае учебния процес, за да се подготвят за последващо образование в комфортна и предразполагаща за това среда.

  Те смятат още, че академията е едно прекрасно решение за предпрофесионална подготовка за всички, които желаят да се подготвят да кандидатстват в най-реномираните университети в света. Екипът е отворен за контакти със своите колеги от останалите английски училища, за да учат заедно, да коментират методики и да водят диалог върху опита, за да осигурят на учениците възможно най-доброто обучение.

   

  Научете повече: International schools of Sofia

   

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar