Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Българката Радина Анева се сгоди за сина на Майкъл Джордан

  /
  895 Views
  img

  Двамата изтриха профилите си от социалните мрежи
  Той е висок 185 сантиметра, 5 години по-млад от нея, безсрамно богат, красив и известен. Той е син на Майкъл Джефри Джордан – един от най-великите баскетболисти на всички времена. Тя е българско момиче, бленуващо да изживее американската мечта, но неподозиращо, че нещо голямо е на път да ѝ се случи, когато напуска родината си.

  Джефри Майкъл Джордан среща емигрантката Радина Анева само три години след като тя започва нов живот в САЩ. За двамата това е повече от съдбовно. Затова и пазят връзката си в тайна. Но някак не се стараят достатъчно. Защото изживяват онзи момент на влюбването, в който искат целият свят да разбере, че се обичат. И публикуват общи снимки в интернет.

  Майкъл Джордан гушка бебето Джефри.
  Но Радина не подозира, че социалните мрежи ще свалят завесата за обществото и скоро връзката им ще бъде всеизвестна. Тя е по-активната от двамата, като разчита на това, че
  любимият ѝ не е
  достатъчно познат в
  България
  Но всички знаят кой е Майкъл Джордан – бащата на нейния приятел. Бърза проверка в профила на 28-годишния Джефри показва, че – да! – те са заедно.
  Макар профилът на Джордан-младши да е пълен предимно с негови детски снимки и такива на баща му, една от тях е с Радина. И то не къде да е, а пред храм-паметника “Св. Александър Невски” в София.

  Джефри и Радина прекараха Коледа през 2016-а заедно.
  Новината, че българската девойка Радина е разходила из България големия син на Майкъл Джордан – Джефри, е на първа страница на вестник “България днес”, а скоро излиза и в чужбина. Оказва се, че това е първото посещение на влюбените в България, а поводът е годежът им.
  Близки до Радина разкриват, че двамата са заедно от две години.
  Срещат се случайно,
  докато снимат
  реклама
  Виждат се по работа, влюбват се един в друг от пръв поглед. Въпрос на време е да се разкрият един пред друг и оттогава са неразделни.
  Радина прекарва Коледа през 2016 година заедно с Джорданови. Двамата обикалят всевъможни дестинации, а животът им се превръща в приказка.
  Звезден прах не спира да се сипе над Радина, която не само изживява най-голямата си споделена любов, но се радва и на небивал успех в работата си. Само за година като служител от нисък ранг във филмовата корпорация “Туенти Сенчъри Фокс” се издига до ръководител на екип.

  Снимката на Радина и Джефри, която самият той качи в личния си профил.
  По-същото време Джефри, може би окрилен от личните емоции, започва да се появява по-често в западните медии. Изявите му са свързани предимно със семейната фирма и работата, няма и намек за събитията в личен план.
  От малък Джефри се е научил да мълчи, носейки бремето от известността на баща си. Белязани от историческите успехи на легендарния Майкъл Джордан, той и брат му Маркъс са в центъра на медийното внимание от ранна възраст.
  Още когато е в гимназиалния баскетболен отбор, три от срещите, в които играе Джефри, са предавани в национален ефир. През 2009 година, когато е обявено, че Джефри ще получи пълна стипендия от Илинойския университет, той обявява, че спира да играе, защото смята да се фокусира над академичното си образование и “живота след баскебола”.

  Радина е фен на фитнеса и джогинга.
  Година по-късно променя решението си, но за кратко. През 2012 година напуска окончателно отбора и посочва като мотив “лични причини”. По това време семейството му е гореща точка за медиите. Джорданови са на фокус заради развода на баща му Майкъл с майка му Хуанита. Раздялата им е запомнена като
  най-скъпия развод в
  историята – близо 170
  милиона долара
  Някъде в този момент заради Джефри, брат му Маркъс и сестра им Джазмин буквално се покриват от медиите.
  През ноември 2013 година вече е част от мениджърския екип на марката “Найк”.
  По същото време любовта на живота му Радина каца в САЩ – с разбито сърце и много мечти. Тя е от онези столичанки, израснали през 90-те години у нас, които няма да бъдат забелязани да танцуват под ритъма на чалгата. Още докато учи в VII СОУ “Свети Седмочисленици”, Радина е запалена по хип-хоп и редовно се забавлява на рап купони всеки петък и събота. Именно там можеше да се срещнат всички чуждестранни звезди, пристигащи по една или друга причина в България. Някои бяха актьори, други баскетболисти, играещи у нас. В повечето случаи редовните посетители на дискотеката можеше да бъдат засечени и на баскетболните мачове. Всъщност именно хип-хопът е музиката на баскетбола, а Радина обожава и двете. Затова дори в любовта ѝ двете вървят ръка за ръка.

  Радина след повишението във фирмата
  Вече не може да я откриете. Те изтриха всичките си профили в социалните мрежи –
  част от играта да

  Джефри не крие, че е влюбен в българката.
  бъдеш член на
  семейство Джордан
  Но въпреки това тя е пример за истински успех, за това как изглеждат сбъднатите мечти. И като всички приказки, надяваме се и тази да е с щастлив край и… разбира се, да успеем да зърнем поне една снимка от сватбата.
  Горчиво!

  Източник: 24 часа

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar