Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Ексклузивно! Новата Мис България взриви ефира на Нова тв: Аз не съм

  /
  111 Views
  img  Новата Мис България Тамара Георгиева е сигурна, че е красива. „Изненадана съм от голямата простотия на хората“, заяви пред „Нова телевизия“ носителката на короната, като допълни, че се смята за много красива. Тя обясни, че мъжете се обръщат след нея на улицата.

   Тя разказа, че помагала в семейния бизнес, който е свързан с порцелан и стъкло, а от малка имала изяви на модния подиум, като учавствала в благотворителни конкурси.

  „Сама реших да участвам в конкурса. Мис България е мечта за мен от малка. Аз съм човек ,който много разчита преди всичко на себе си, имам подкрепата на моите близки и много се радват на моите успехи“, заяви Георгиева.

  По думите й имало много хора, които веднага се свързали с нея и й писали за успеха, но нямало да продължи да се занимава с конкурсите, може би само като жури, защото искала да се развива като дизайнер, пише „Пик“.“Красивите и интересни хора винаги са обект на внимание, на лоши думи, винаги има хора, които да кажат лошо и да извадят от теб черти, които да го подсилят. Това са хора които очевидно по цял нямат друга работа и седят във Фейсбук и са много хора които завиждат. Когато се яявявш на такъв конкурс“, допълни още Мис България.

  Facebook Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  shares