Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Фотограф разкри: Всички в журито бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас

  /
  1010 Views
  img

  Тази година конкурсът Мис България отново стана повод за много коментари. Новата носителка на короната Тамара Георгиева отнесе негативни коментари заради визията си.

  Въпреки това обаче на нея не и липсваше самочувствие. Тя умело се защити и дори намекна, че фотографите не са направили добри снимки.

  Това и изказване провокира отговор от страна на Георги Божиков – фотограф снимал по време на конкурса.

  Ето какво написа той в социалните мрежи. Публикуваме текста без редакция от наша страна.

  “Не съм си позволявал никога да коментирам такива тъпотии, но това е малко в повече !Аз съм от ” фотографите ” които са “…снимали лошо …” новата мис България.
  И за да не съм голословен прилагам снимки и на двете подгласнички, който са снимани от от същия ” фотограф ” при същите светлини условия !П.П. всеки които ме познава знае че снимам за собствено удоволствие и никога не съм се изживявал като фотограф ( за това думата фотограф е в кавички ) уточнение: Така се случи че бях на такова място че виждах протоколите на които миските от журито отбелязваха класирането (мислех да снимам протоколите, но прецених че е грубо,вече съжалявам, че не го направих) ВСИЧКИ бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас !!!. Видях и на Иво Танев протокола !
  Хайде сега да призовем към явно гласуване следващия път!”


  Габриела Топалова – втора подгласничка на Мис България.


  Йовита Георгиева – първа подгласничка на Мис България.

  Източник: Gospodari.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar