Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Калканджиева срина „Мис България“: Не бих е допуснала до конкурса. Има голям нос, да отиде в клиника за естетична медицина

  /
  1016 Views
  img

  От много време вече не се занимавам с това.

  Съсредоточила съм се върху юридическата си кариера. Лично моят избор за фаворит не беше този, той беше в топ 5.

  Второто и третото момиче изцяло съвпадат с моя избор. Не знам как са гласували другите. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ Антония Петрова по повод на новата „Мис България“, след избора на която социалните мрежи гръмнаха, че конкурсът е нагласен.

  „Както е каза Ботев – обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме пък най-предимно да мразим. Животът предлага на Тамара лимони, нека си направи лимонада. Никой не ходи в гората, ако го е страх от мечки, това е“, добави Петкова.

  Освен нея в студиото бе и Жени Калканджиева, която бе доста по-остра към победителката в конкурса.

  „Не съм присъствала на конкурса. Не съм виждала момичето без грим. Смятам, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. Гримът й не е хубав. Тя доколкото знам е била Мис София. Пълно е с клиники за естетична медицина. Аз лично бих я пратила там или поне не бих я допуснала до конкурса. Единственият начин по който тя може да се спаси в момента е с много силна социална и благотворителна дейсност през цялата година“, каза Калканджиева.

  „Това момиче със сигурност няма да е щастливо, както и нейното семейство. Хората, които участват в организацията, също. В момента е проблем, че всички конкурси са се пръснали. Важното е, че това момиче няма да ни представлява на Мис Свят. Трябва да направим един хубав национален кастинг, подкрепен от телевизия, ще има много по-богат избор от момичета и нивото ще е съвсем различно“, добави Калканджиева.

  „В България това е просто почетна титла. Тя е хубав старт, но е важно как ще го използва. На мен това ми отвори много врати като юрист, а и на месждународната сцена също. Въпросът е как тя ще обърне нещата. Желая й успех“, каза тя.

  „Бих препоръчала на момичето да си направи една лека корекция на нослето. Цял живот този нос ще я преследва. Тя трябва да се раздели с него“, каза Калканджиева.

  „Момичето така или иначе не е напълно естествено, аз виждам филър в устните. Като е направила едно, не знам защо да не направи и друго“, добави Тоца.

  Източник: БЛИЦ

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar