Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    НИКОГА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ТЕЗИ ЗОДИИ!

    /
    433 Views
    img

    При нови запознанства, трябва да сме нащрек, защото никога не е късно да срещнем предатели. За някои зодии е заложено да бъдат истински доброжелатели, а други обаче имат лицемерна природа, която проявяват от време на време. Внимавайте повече с тези 4-ри зодии!

    Зодия Близнаци

    Двете им лица се проявяват постоянно. Как можете да сте сигурни, с кой от двата близнака сте сега? Често проявяват несигурност и това се отразява дори в отношения им с близките. Бъдете предпазливи, защото Близнаците обичат клюките и имат склонност да споделят с повече хора. Когато общувате с тях по-добре се застраховайте, че няма да ви предадат. Можете да разчитате, че ще бъдат добронамерени и ще ви разберат, когато сте близки, но по-добре имайте едно наум.

    Зодия Рак

    Любовта им към дългите и разточителни разговори се проявява ежедневно. Определено са приятна компания, когато ви се иска да поговорите с близък, но да знаете, че колкото много обичат да говорят и да разказват истории, толкова малко могат да пазят тайни! Внимавайте какво и кога споделяте, за да не се разочаровате. Въпреки склонността им да споделят повече от нужното, Раците са добри приятели и държат на сериозните партньорства.

    Зодия Скорпион

    Скорпионите се палят и ядосват изключително лесно. Много често имат вътрешна необходимост да ви дразнят. За тях това е жизнено важно, за да поддържат огъня в отношенията. Те не обичат скуката и определено ще се постараят да си организират адреналинова бомба. Склонни са да сменят често настроенията си, затова внимавайте да не им попаднете пред погледа в неподходящи момент. Избухнат ли става лошо. Знайте, че колкото и да са избухливи и склонни към скандали, толкова са добри и отзивчиви. Намират си своя начин да пазят баланса и да показват любовта си към вас.

    Зодия Козирог

    Обичат да се налагат и да са център на вниманието. Понякога егото им пречи в отношенията с близките, защото се проявява е неподходящия момент. Градят много сериозни приятелства, но са мнителни и могат лесно да загубят доверие към вас. Това ще бъде пагубното за отношенията ви. Имат склонността да създават излишно напрежение в отношенията без конкретна причина, имат ли желание – ще намерят повод. Може да сте супер близки, да споделяте всичко заедно, но веднъж пропука ли се доверието, губите Козирога завинаги.

    Източник: www.actualno.com

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar