Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Тази снимка изуми феновете на Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен! Какво се случва с двойката (Снимка)

    /
    2927 Views
    img

    Ще стават ли родители Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен ?
    Днес се появи снимка в Интернет, на която се вижда, че Фахрие е качила килограми и изглежда по-пълна от обикновено. Феновете на двойката се зачудиха и започнаха да коментират дали в най-скоро време любимците им няма да стават родители.

    Все още няма никаква информация относно тази новина и на този етап е само спекулация. Можете да видите фотоса по-долу и да коментирате…
    Междувременно двамата влюбени бяха срещнати вчера вечерта на излизане от парти за рожден ден. Бурак сподели, че новината, че ще участва в бразилски сериал не е вярва и за пръв път я чува от журналистите. Фахрие пък разясни защо от толкова дълго време не се е появявала на екран: „Чета сценарии, но за момента искам да се отпусна и да си почивам“, признава красивата брюнетка от “ Чучулигата “ и “ Листопад „.

     

    Източник: zajenata.bg

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar