Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Тя реши да провери верността на приятеля си и бе напълно шокирана от това, което видя (СНИМКИ/ВИДЕО)

  /
  497 Views
  img

  Catch A Cheater е вероятно най-неподходящият начин да направите номер или да поставите капан на своята половинка.

  И все пак някои хора са толкова сигурни в любовта си, че рискуват. Като тази жена, която с помощта на най-добрия си приятел, реши да прати гаджето си при съблазнителна девойка по бански. Луис Меркадо, мъжът в чиято вярност се съмнява неговата приятелка, среща красива девойка на име София. Тя е пратена от най-добрия приятел на съмняващата се жена като той обяснява пред камерата, че също не вярва на Луис и това е възможност истината да излезе наяве.

   

  „Проверката“ се извършва на публично място и Луис не само, че не успява да устои на изкушението, ами даже кани момичето, което е на 18 в дома си да пийнат, макар че алкохолът не е позволен на нейната възраст.  Приятелката на Луис, гледайки кадрите, отначало си мисли и казва на глас, че той просто се държи учтиво с всички, но скоро е покосена от разочарованието. Сълзите се стичат по лицето й, когато разбира, че любимият й казва пред изкусителката, че няма приятелка и могат да си прекарат добре в къщата му. Той даже й прави масаж и я опипва .

  .

  След всичко което вижда, излъганото и огорчено момиче си тръгва с най-добрия си приятел и изненадващо или не тя е снимана как се целува с него на паркинга малко по-късно, обясняват от интернет канала Catch A Cheater. Той явно я е успокоил добре и приятелството е преминало в нещо по-сериозно, а може би просто тя иска да си отмъсти, кой знае….

  Източник: informiraise.eu

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar