Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Чудо! Всички в “Капките” са в шок, стилистите са изумени – изправили се пред чудовището в гащите на Коцето! (СНИМКИ/ВИДЕО)

  /
  519 Views
  img

  Легенди за размера на интимния инструмент на Константин се понесоха зад кулисите на шоуто “Като две капки вода”. Служителките на Магърдич Халваджиян се изправили пред чудовището в слиповете на чалга певеца преди превъплъщението му в Папи Ханс.

   В епизода от 12 март Краля на баладите навлече прилепнало по тялото му синьо трико за щангисти, което очерта пакета му за кеф на дамите под сцената и тези пред телевизора. След образа Коцето бил спукан от майтапи от хората в близкото си обкръжение. Сцепили го от бъзици, че атрибутът му вече е в мокрите сънища на българските домакини.

  Да пристегнат члена на Коцето така, че да не изпъква и да не се очертава под трикото се оказало непосилна задача за стилистите на “Капките”. “Абе, хора, няма как да ми скриете “калпазанина”, коментирал в свой стил зад кулисите фолк певецът, жестикулирайки, че “малкото Коце” изобщо не е малко, а е с размера на лакътя му.

  Досрамяло го обаче от дъщеря му Марианка, която дори в един от лайфовете го подкрепяше под сцената. След образа на Папи Ханс, на Коцето му се падна Бритни Спиърс.

  Първоначално стилистите имали намерение да облекат певеца в тесни панталони. Но сред изричните му молби, променили стратегията. В предаването, в което имитираше американската си колежка, екипчето на Коцето включваше бяла разка, сива жилетка и широка поличка. Така спестили на изпълнителя поредна доза черен хумор от страна на близките му, предаде ПИК.

   

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar