Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Абе не съм първа красавица, но като се нагримирам, се обръщат по мен на улицата! И ти го можеш – 15 малки тайни за красота:

  /
  667 Views
  img

  Не е тайна, че жените не се уморяват да прилагат най-различни трикове, за да постигнат тази важна мисия: красотата. Днес събрахме за вас  най-добрите малки трикчета за красота , който ще създадат  перфектен образ за няколко минути!

  Как да изглеждате перфектно

  1. Правилният  фон дьо тен  – това е само половината битка! Грешка е да се мисли, че нюансът му трябва да съвпада с цвета на кожата на китката. Шията – това е мястото, където трябва да тествате цвета!
   как да изберем коректор
  2. За да изглеждат очите по-отворени, използвайте  хайлайтер . Този трик ще ви помогне да придадете на външния вид свежест и блясък.
   правилен грим за очи
  3. Основата за сенките може успешно да замените с  бял матов молив . Нанесете върху целия клепач, като внимателно го смесите.
   правилен грим за очи
  4. Нанесете сенките на етапи: основен цвят – върху целия клепач, най светлия цвят – във вътрешния ъгъл на окото и под веждите, с най-тъмния подчертайте външния ъгъл на окото.
   как да слагаме сенките за очи
  5. След определена възраст ясни  правите черти на очната линия  могат само да състарят една жена. Ето защо, на всички жени над 35 гримьорите препоръчват нанесат околоочния контур, а след това да го смекчат и разнесат внимателно с четка, така че да придобие естествени вид.
   правилен грим
  6. Спиралата  се прилага първо върху горните мигли, а след това – върху долните. За дневния грим са достатъчни 1-2 слоя, а за специални поводи и вечер може да направите повече, създавайки ефект на изкуствени мигли. Убедете се, че сте дали възможност на всеки предишен слой да изсъхне!
   правилен грим
  7. Малки дефекти се отстраняват с четка, потопена в средство за  отстраняване на грим.
   правилен грим
  8. Функцията на очна линия може успешно да изпълни и четчица, потопена в мастилото на спиралата.
   правилен грим
  9. Ето как правилно се прикриват тъмните кръгове под очите.
   правилен грим
  10. Нежеланото окосмяване  по брадичката е лесно за откриване и премахване, ако я напудрите с пудра на прах.
   правилен грим
  11. За да направи устните по-обемисти и да не изглеждат смешно с контур, далеч от естествения цвят, използвайте тази инструкции.
   правилен грим
  12. Ефектът на целунати устни , когато е направен правилно, може буквално да смъкне няколко години от възрастта.
   правилен грим
  13. Ярки устни – грим за специални поводи.
   правилен грим
  14. Дори ако използвате светли нюанси на червилото, не забравяйте да използвате молив. Той не само помага за полагането на червилото внимателно, но също така да предотвратява стичането на червило в малките гънки.
   правилен грим
  15. Финалният щрих, преди да излезете. Поставете парфюма върху „горещите“ точки.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar