Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Бомба в “ШОУ”! Гери Малкоданска се готви за съдбовна промяна в живота си! Красивата синоптичка чака… (СНИМКА)

    /
    464 Views
    img

    Само след няколко месеца красивата синоптичка Гергана Малкоданска ще влезе в отбора на майките. Плевенчанката никога не е обичала да спекулира с личния си живот и дори крие щастливата новина от колегите си в медията, пише в най-новия си брой в. “ШОУ” Информирала е само семейството си и най-близките си приятели. И ако има суеверие, че новината трябва да се пази в тайна до приключването на третия месец, то Малкоданска е решила да удължи този период и мълчи, докато може.

    Благата вест научаваме от клиенти на гордия татко – интериорният дизайнер Александър Ковачев, който не е успял да си държи езика зад зъбите, дори след изричното настояване на половинката му, и се е похвалил пред своите ВИП клиенти.   Гергана и Алекс са заедно от две години, но за разлика от повечето светски личности, те успяха да запазят отношенията си максимално скрити от публичното пространство.

    И след като преди година упорито се заговори, че са се сгодили, появата на бебе не е никак неочаквана. Къдравата водеща се опитва да прикрие коремчето си с широки блузи и рокли. Наши източници издават, че Гери е някъде към пети месец, а щастливото събитие се очаква през есента.

    До този момент никой в телевизията не се е усетил на какво се дължат внезапните й изисквания за облеклото пред камера. Като цяло Малкоданска винаги е съумявала да не излага личния си живот в медийното пространство, като предпочита винаги да говори за професията си и нещата, които са свързани с работата й.

    Новината, че синоптичката чака бебе, я потвърдиха и пациенти на специализирана клиника за прегледи на бременни жени, където на няколко пъти засекли телевизионната звезда. От тях разбираме, че Гергана си тръгнала от болничното заведение с широка усмивка, което потвърждава съмненията ни, че бебето е желано и всичко с него е наред.

    От няколко месеца насам Алекс Ковачев не бил на себе си от щастие. Най-успешният български интериорен дизайнер в чужбина не успял да скрие радостта си пред големи клиенти и новината вече започва да се разнася от уста на уста сред отбрани кръгове от висшето общество, каквито са предимно неговите клиенти.

    Източник: www.blitz.bg

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar