Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Просто прибавих това в кафето си и килограмите започнаха да падат неусетно. Ето какво трябва да направим

    /
    496 Views
    img

    Всички обичаме нашата гореща чаша кафе в началото на новия ден. Може би не всички знаете, че консумацията на кафе носи и различни ползи за здравето. Тя може да увеличи метаболизма ви и да ви даде повече енергия за деня. Кафето може да ускори метаболизма и да убие мазнините. Всичко, което трябва да направите, е да добавите няколко съставки към кафето си и това ще ви помогне да изгорите излишни килограми, без да променяте начина си на живот!
    Тези три мощни съставки са:
    # 1 Канелата е чудесна съставка, която има много лечебни свойства и се използва от векове наред. Тя е пълна с антиоксиданти. Тя също така увеличава метаболизма и разгражда захарта в енергия.
    # 2 Кокосовото масло е чудесен естествен термоген, който има много здравословни мазнини. Можете да увеличите метаболизма и потреблението на енергия и това ще доведе до по-ефективно изгаряне на мазнините.
    # 3 Медът също е невероятна съставка, която съдържа много витамини и минерали като желязо, фосфор, натрий, калий, цинк и калций, които са от съществено значение за унищожаването на мазнините. Опитайте да използвате суров, органичен мед, органичен непастьоризиран!

    Ето как можете да направите тази рецепта:
    Съставки: 3/4 чаша кокосово масло, 1 канела, пловин чаша мед (по избор) и 1 чаена лъжичка какао (по избор).
    Получаване:
    Подготовката на тази смес е много проста и лесна. Единственото нещо, което трябва да направите, е да поставите всички съставки в малка купа и да ги разбъркате хубаво, докато получите хомогенна смес.
    Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите тази смес в хладилника и да я държите там.
    Как се използва:
    Що се отнася до консумацията на тази смес, трябва да добавите една или две супени лъжици от тази смес в сутрешното си кафе, докато то все още е горещо. След това трябва да го разбъркате за няколко секунди или докато кокосовото масло се стопи. Насладете се на любимата ви напитка! Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

    Източник: petel.bg

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar