Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Жесток удар за Ники Дойнов! Драма в семейството му, водещия едва не загубил…

  /
  371 Views
  img

  В рамките на няколко години Ники Дойнов едва не загубил двама от най-ценните си хора – баща си и брат си. Таткото на новинаря се разминал на косъм от смъртта, а драматичното събитие белязало завинаги психиката на тв водещия, който от време на време имал хипохондрични мисли и се опасявал съдбата на родителя му да не се повтори и със самия него.

  Таткото на Дойнов е уважаван професор по история, който от няколко години е пенсионер. Майка му пък е психолог. Семейният дом бил като хан, в който се събирали интересни хора и имало много веселба, до момента, в който прокоба не надвиснала над мъжете във фамилията. Ники още си спомнял момента, в който баща му получил тежък инфаркт и изпаднал в клинична смърт. Цяло чудо било, че лекарите успели да го върнат обратно на този свят и самите те не могли да повярват на гледката. Случката оставила сериозен отпечатък върху журналиста и брат му Дойчин, които нямали шанс да бъдат глезльовци, защото майка им изцяло се грижела за болния си съпруг, а те трябвало да се борят сами с живота, пише ПИК.

  ПИК.

  За втори път водещият на новините по Нова телевизия изживял голям шок, когато научил, че брат му се е потрошил фатално и има риск да остане инвалид. Преди няколко години 27-годишният тогава Дойчин полетял в бездната под нос Калиакра и се приземил върху острите скали, където вълните едва не го повлекли към дълбините на морето. Огнеборци спуснали веднага въже, но не могли да помогнат на падналия върху скалите в 40-метровата бездна младеж. На помощ се притекъл ветеранът сред местните рибари Наско Панайотов-Писиката, на когото цялото семейство още били благодарни.

  С лодка той превозил лекарите, които изпълзели до младежа и го шинирали на място, после с лодката го превозили до болницата и го оперирали. След тежка спасителна акция, в която били мобилизирани десетки професионалисти, Дойнов бил изваден, а животът му – поставен извън опасност. Братът на Ники си падал по екстремните преживявания и се опитал да слезе по „забранените стълби“ на Калиакра. Допреди няколко години по тях се стигало до морето, но свлачище ги прекъснало и отцепило от хълма. Оттогава пред тях сложили вериги и предупредителни табели, които обаче той подминал с увереност.

  Изтоник: 7dnisofia.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar