Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Това е снимка на щастливо бременна млада жена. Само Бог знае какво е трябвало да преживее! История за силата на човешкия дух:

  /
  631 Views
  img

  Младата жена, с която ще ви срещнем днес, е преживяла като дете нещо, което оставя дълбок отпечатък върху живота й. Това е не само емоционална травми , но и сериознофизическо нараняване . Въпреки това, Андреа Грант от Джаксънвил, Флорида, е здраво стъпила на собствените си два крака и е много щастлива!

  Сега тя е на 24 години, но съдбата я е белязала – подложила я е на предизвикателство, с което не всеки може да се справи. Това се случило, когато Андреа била на 8 години. Тя и брат ѝ се връщали от училище, когато до децата се случила  експлозия на газ . Пожарникарите успели да ги спасят, но шансовете за оцеляване на децата беше практически нищожни…

  Невъзможно е да се предаде тяхното страдание: Андреа била много зле обгорена – изгаряния третия степен върху 80% от тялото. Децата били транспортирани до специализирана клиника в Тексас, където били сложени под надзора на експертна група, която единствено можела да ги спаси.

  Истинско чудо е, но двамата извървели дълъг път към възстановяване и рехабилитация. Почти десет години Андреа и брат ѝ трябвало да се справят с последствията от инцидента, които оставили своя отпечатък върху тях завинаги.

  Въпреки това, тя успяла! Пораснала и се превърнала в истинска красавица въпреки кожата, върху която огънят оставил рисунъка си. Тези белези ще ѝ останат за цял живот, но Андреа дори не се опитва да ги скрие.

  И сега най-важното – Andrea се намира в 37-ата седмица от бременността, въпреки че лекарите ѝ казали, че не може да износи дете повече от месец. За щастие, прогнозите им не се сбъднали. Андреа няма търпение да стане майка и да сподели тази новина със света.

  Трудно е да се каже дали ѝ е провървяло, но едно нещо е сигурно – това момиче е щастливо и за нея всичко е перфектно. Тя е отличен пример за това как хората трябва да се справят с изпитанията, които съдбата им предоставя. Затова те знаят как да обичат, да живеят с пълни шепи и да бъдат щастливи!

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar