Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  ИЗКАРА ИМ ГО ПРЕЗ НОСА! Елен Колева разкри какви свинщини са вършили в леглото с нея Сашо Майонезата и Калин Терзийски! Спалнята е прокапала с

  /
  28 Views
  img  Елен Колева взриви с разкрития за Сашо Майонезата и Калин Терзийски!

  Синеоката актриса Елен Колева скандализира с разкрития за бившите си любовници Сашо Майонезата и Калин Терзийски, съобщава вестник „Таблоид“.

  Както знаем, тя изкара доста дълга връзка с милионера Александър Найденов, който обаче след това я натири като мръсно коте от живота си. Явно Елен Колева не е забравила унижението и не крие истините за преживяванията си с Майонезата.

  „Сашо беше активен като за мъж, прехвърлил 60-те, но имаше някакви странни сексуални фантазии. Постоянно ме караше да се обличам в униформа на стюардеса или сервитьорка. Най-неприятното беше, че редовно ме принуждаваше да правим тройки с други жени.

  Освен това момичетата, които се включваха в с*ксуалната ни игра, бяха платени компаньонки. Треперех от страх да не лепна някоя болест, но бях млада и глупава и се съгласявах с всички идеи на Сашо“, разкрива пред близки Елен Колева, пише „Таблоид“.

  Тя обаче не оставя нищо скрито и за другия си любовник Калин Терзийски. Въпреки че живя с него едва една седмица, актрисата още си спомня пиянските му изцепки.

  Лягахме си като братче и сестриче, той само сумтеше и се давеше в собствените си лиги. Прекарвала съм десетократно повече време да го пазя да не се задави с повръщане в съня си, отколкото да правим с*кс“, потриса се Елен Колева от спомените за писателя.

  И дори заявила, че на няколко пъти Кайо се изпускал и подмокрял чаршафите след поредния пиянски запой.

  Facebook Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  shares