Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Младо момиче свали 28 кг., без да прекара и секунда във фитнеса! Вижте каква е тайната й (СНИМКИ)

  /
  475 Views
  img

  Младо момиче от американския щат Кънектикът отслабна с 28 килограма, без да прекара и минута във фитнеса. 21-годишната Кайлин решила, че трябва да свали излишните килограми преди почивката си в Мексико.

  Въпреки че наднорменото тегло никога не е било пречка да живее пълноценно, Кайлин решила да поотслабне, защото искала да се чувства добре, когато се изтегне по бански на плажа. „Целта ми беше да се чувствам добре и да не се безпокоя, че хората ме зяпат”, признава момичето.

  Няколко месеца преди мечтаната ваканция в Мексико, Кайлин била с 28 килограма по-слаба. Тя признава, че не обича спорта, а и не й се давали пари за фитнес. „Казвам ви истината, не чувствах, че трябва да отида в залата. Не ми се искаше да харча пари за това”.

  И затова се наложило да намери алтернативен начин, с който да се избави от излишните килограми. Веднага се отказала от вредната храна, а в обедната си почивка започнала да се разхожда. След работа продължавала с разходките, като на ден изминавала по около 10 километра.

  Докато се борела с излишните килограми, приятелят й Алекс я подкрепял и не спирал да й напомня, че я обича.

  „Той не спираше да хвали външния ми вид. Непрекъснато ми напомняше, че в неговите очи винаги ще съм красива, без значение колко килограма тежа”, споделя Кайлин.

  „Сега избирам рокля за сватбата ни и съм уверена, че ни чака прекрасно бъдеще”, казва още щастливата жена./jenata.blitz.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar