Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Летен женски хороскоп-Освен в любовта, Овен ще бъдат придружавани от късмет и в работата, Телец ще имат бебе, или домашни любимци

  /
  67 Views
  img  Какво са ви подготвили звездите за предстоящото горещо лято? Дали ще се издигнете в професията или ще срещнете любовта на живота си? Проверете:

  Овен  Любов, нов партньор и увлечение

  Имаш още 4 месеца, в които можеш да разбиеш поне няколко сърца. Ако искаш да обърнеш нова страница, ще имаш врати, на които можеш да потропаш. Въпросът е дали си готова за промяна. За Овен, които копнеят за деца, има добра новина. Останалите трябва да бъдат внимателни и да използват предпазни средства. Освен в любовта щастието ще те придружава и в работата.

   

  Телец  Бебе или домашни любимци

  Благоприятните промени, с които ти започна годината, в началото те изпълни с ентусиазъм. Той малко по малко изчезва, така че на преден план изплува умората от допълнителните ангажименти.

  През май ти предстои важна среща. Емоционалната интелигентност трябва да ти е на втори план, за да не се повтарят грешките от миналото. Възможност да купиш или да продадеш имот, да увеличиш семейството (това включва и евентуална бременност или нов домашен любимец) или сериозна промяна в начина на живот.

  Близнаци  Нови идеи, ново щастие

  Дойде време да излезеш от летаргията си. Насочи неизчерпаемата си енергия в проекти за самоусъвършенстване и намери начин да споделиш новите си идеи с хора, които ще ги оценят. Това ще даде плодородие. Тази година основен акцент ще има отношението с другите. Като Близнак искаш да избягаш от задълженията, но през 2018 г. ще трябва да вземеш някои важни решения както в личния, така и в професионалния живот.

   

  Рак  Къде е съкровището?

  Излез от дупката, защото около теб се въртят много пари. Възможно е тази година да имате най-големите си доходи в живота си. Ключът към успеха може би се намира в случайно решение, което ще стане през юни. Обичате спокойствието на дома и живота без стрес и промяна, но сега имате рядката възможност. Не изпускайте шанса поради страх от нещо ново и непредсказуемо. Погрижете се за здравето си. Ядете твърде нездравословна храна, а тялото има нужда от пречистване. Започнете здравословен режим на хранене с повече салати и плодове.

   

  Лъв  Направете ново CV, очакват ви промени

  Всеки Лъв иска да чуе: „Това е вашата година!“. Е, добре, кога, ако не сега, ще чуете това с добра причина: Лъвовете, това е вашата година. В живота всеки има моменти, в които се отварят не една, а едновременно всички врати към бъдещи успехи. През следващите месеци може би ще почувстваш щастието на промени. Време е сериозно да пристъпите с това, което правите най-добре. Потърси ново работно място и направи ново професионално CV – точно сега не е подходящо да се отнасяш с презрение към своя талант и да изпуснеш всички важни възможности.

   

  Дева  Край! Ставаш забавна

  Тази година ще си починете. Това противоречи на амбициозните планове, които имате, а това означава да не избързвате с нищо. Единственият правилен начин да контролирате нещата, е като се откажете от контрола. Насочете вниманието към прошка и помирение с хората, с които сте разделени. През 2018 г. ще заминете за ваша любима дестинация, където ще имате малко почивка за лявото полукълбо на вашия мозък. Извадете прашната китара от килера, или велосипеда от гаража, или вземете четките и боите и действайте!

   

  Везни  Нови приятели

  Колкото и да е странно за общителни жени като вас, сега е моментът да увеличите вашите приятелски кръгове. Наред със старите верни другари ще се срещнете с нови познанства, които ще прераснат в прекрасни приятелства. Започвате да водите нов блог или уеб сайт. 2018 е годината на добротворноста. Всяко действие в тази посока ще ви се отплати десетократно – макар и в нематериален аспект.

   

  Скорпион  Блестите от любов

  В сравнение с това, което беше миналата година, 2018 година ще бъде щастлива за вас. Вече минаха 5 месеца, в които да забележите, че звездите са малко благоприятни. И това не е нищо! От края на май тепърва започва да ви върви от ръка. Има само едно условие: да не позволявате ниското самочувствие да ви попречи да направите първата стъпка към успеха. Не се стеснявайте – позволете си да блеснете. Този съвет се отнася не само за кариерата ви, но и за твоя личен живот. Що се отнася до любовта, 2018-а за тебе ще завърши триумфално с фойерверки.

   

  Стрелец  Лятото е твоето удоволствие

  Болка, грижи и горчивина ще бъдат временно. Тези начинания, за които мислите, че са рискови имат шанс да излязат успешни. Хаотичните флиртове също може да доведат до нещо добро. Пролет е, вашето удоволствие, възползвайте се. Топлите дни ще бъдат изпълнени с приключения. Приключенията нма да са само приятни, ще бъдат и полезни за бъдещето. Колкото и да е странно, влизате в почти благоразумен етап.

   

  Козирог  Летни приключения

  Няма да познаеш Козирога в теб това лято. Още отсега сте се втурнали към борба, духовността и мистиката ви призовават за издръжливост. Следователно, не трябва много да се учудвате на щастието. Във вас се събужда и творческото начало. Плодните дръвчета, които връзват плод, ще помогнат и творческата ви същност да даде плод. Свободните ще бъдат активни и въпреки че се смятат за студени личности те открито ще подходят към противоположния пол. Който не рискува, не може да се възползва. С тази философия свободните ще бъдат успешни летни приключения.

   

  Водолей  Всичко е любов

  Всичко, което не е свързано с любовта, би било празни приказки, когато се описва това, което е Водолей. Като типичен Водолей, вие сте в етап, благоприятен за романтични и партньорски отношения. Представителите на тази зодия им предстои едно хубаво лято, което може да завърши с обвързване. От юли ще имате голям късмет с парите, но внимавайте да не се забърквате с непочтени хора.

   

  Риби  Каквото и да докоснете, става злато

  Никога толкова безкористни и посветени на спасяването на всички ваши нужди, през следващите месеци за Рибите е настъпил моментът да заплуват гордо в свои води. Като типичен представител на тази зодия себичноста ще бъде забелязана, а творческите усилия ще бъдат възнаградени. Помощта трябва винаги да бъде необратима а вие ще го разберете по най-приятния начин – ще получити финансова награда. От средата на тази година започва тригодишен период на успех в кариерата. Единственото условие е да се стегнете и да вземете нещата в свои ръце.

  Източник: zajenata.bg

  Facebook Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  shares