Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Лицето ми беше набръчкано като стафида от нерви, но една приятелка ми даде тази домашна маска и направо не повярвах какво се случи с мен

    /
    1416 Views
    img

    Заличете следите на времето и малките дефекти с маска за лице с кисело мляко

    Ако имате желание да се грижите за кожата си, но не разполагате с много свободно време, ние имате перфектна оферта за вас. Може да направите нещо много бързо и много лесно, което категорично ще грабне вниманието ви.

    Става въпрос за забъркване на домашна маска за лице с кисело мляко , която буквално ще съживи вашата кожа.

    Ще се чувствате отново млади, красиви, свежи и уверени в себе си. Няма да страдате от комплекси, няма да се налага да прикривате недостатъците си с ежедневен тежък грим и ще си спестите много пари от посещение на скъпи салони за красота.

    Ако сме успели да ви убедим, идва времето да ви запознаем и с конкретната рецепта, която следва да приготвите в дома си при първа възможност. Ще останете възхитени още след първите няколко намазвания.

    Не е задължително да правите маската всеки ден, а само веднъж-два пъти седмично. Достатъчно е, за да се чувствате перфектно винаги, щом се погледнете в огледалото.

    Маска за лице с кисело мляко – хит, който разкрасява учудващо бързо

    Маската би могла да се прави от всички жени. Няма значение какъв е типа на вашата кожа. Продуктите, от които се нуждаете, са два на брой. Става въпрос за употребата на кисело мляко и яйце.

    Ето я и самата нея: направете смес от два белтъка и 2 с.л. обикновено кисело мляко. Започнете с отделяне на жълтъците от белтъците. За ваше удобство използвате лъжица.

    Поставете белтъците в купичка. В нея изсипете двете лъжици кисело мляко и бъркайте, за да се получи подходяща за мазане на лицето смес.

    Маската се нанася върху почистено лице и се оставя да попие в следващите само 5 минутки.

    Може да ви се стори малко като време, но ви уверяваме, че то е достатъчно, за да се радвате на ефекта, който вече описахме.

    Сместа отмийте от лицето си само с хладка вода. За да финализирате както трябва, наложете върху лицето си затоплена мека кърпа. Отпуснете се и стойте така известно време.

    Ефектът е невероятен – гладко, чисто, свежо лице и блестяща кожа. Маската ще се превърне във ваша любима за отрицателно време. Доверете й се изцяло!

    Източник:bradva.bg

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar