Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Сбогом на излишните мазнини в бедрата! 5 минути дневно и 3 седмици постоянство-Сега отивам за нови дънки!

    /
    678 Views
    img

    Наскоро срещнах приятелка, която беше отслабнала много в бедрата си . Знам със сигурност, че тя не ходи във фитнеса, затова реших да науча тайната й по какъвто и да е начин.

    Подкуп под формата на шоколад  свърши своята работа и тайната беше разкрита.Как да отслабнете в бедратаТехниката, която носи забележителен резултат, е разработена от американския треньор Трейси Андерсън. Изпълнението на комплекс от упражнения е лесно, можете да го направите, преди да си легнете, без да ставате от леглото. Успехът зависи от постоянството!
    С малкото си тегло не мога да се похваля с перфектни бедра, затова реших да опитам. Ефектът беше забелязан незабавно. След около 3 седмици мускулите се стягат и краката са визуално по-слаби! Тези пет минутни тренировки работят качествено на гърба, предната и вътрешната част на бедрата.


    Правете упражнения на равна повърхност. Създайте си навик да ги правите преди лягане, дори и по пижама.

    Заемете първоначална позиция : легнете по гърб и поставете ръцете по тялото, краката ви са повдигнати, а пръстите на краката са опънати. Огънете двата крака в колената и се върнете в началната позиция. Необходимо е да се създаде напрежение в предната част на бедрото. Ако е трудно, подкрепете тялото с ръцете си. Направете 10 повторения.

    Ако направите всичко правилно, ще почувствате топлина в краката си и леко изтръпване.

    Починете 20 секунди и се пригответе да направите второто упражнение. Началната позиция е подобна на предишната. Само сега краката се навеждат последователно. Опитайте се да издърпате петата до задните части колкото е възможно повече. Повторете 10 пъти за всеки крак.

    Не забравяйте да си починете след всяко упражнение. За да накарате бедрата и пресата да работят едновременно, трябва да направите следното. Легнете на гърба си с повдигнати крака, извършете махове, отделете задните части от повърхността и опънете горната част на краката си. Това е сравнително сложно упражнение, започва се с 10 повторения и постепенно се увеличава до 20.

    Легнете на гърба си, вдигнете краката си и ги кръстосайте. Те трябва да се държат един друг с малко натиск. Разтворете коленете си настрани, опитайте се да задържите ходилата сключени, върнете в началната позиция. Направете 10 упражнения и променете крака, който е отгоре. Повторете още 10 пъти.

    Здравословният начин на живот е много важен. Но не всеки има време и пари за фитнес с личен треньор. Отслабване в краката и бедрата е повече от възможно, най-важното – не бъдете мързеливи и го правете непрекъснато.
    Не забравяйте за правилното хранене , защото упражненията няма да помогнат, ако дъвчете теста и сладкиши през нощта.

    Ако ви харесаха тези упражнения – споделете ги, за да не се загубят!

    Източник: zajenata.bg

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar