Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Сензационна промоция в Lidl: Пуснаха коли на лизинг!

  /
  137 Views
  img  Големите търговски вериги се надпреварват в търсенето и прилагането на нови форми на търговия, привличащи все повече клиенти. Същевременно, за да спестят маржа на дилърите, производителите търсят нови модели за дистрибуция. Лизингова компания от Берлин вече предлага автомобили в една от най-големите търговски вериги в Германия е Европа – Lidl, съобщава немското издание Focus.

  Първата крачка в тези необичайни модели на продажби е на лизинговата компания Vehiculum от Берлин. Тя предлага Fiat 500 – но недиректно в магазините на Lidl, а само на интернет страницата на веригата. Офертата започва от 89 евро на месец, а периодът на изплащане е 48 месеца.

  В Германия хвърлят дизелите на сметищата (ВИДЕО)

  „Всеки втори нов автомобил днес се продава на лизинг. Месечните вноски в епохата на филмови или музикални стрийминг услуги е ултрамодерна, но процедурата е толкова сложна и объркваща, както и преди 20 години “, казва Лукас Щайнхилберт, основател на Vehiculum.

  Според него лизинговият процес в Lidl трябва да отнеме само 15 минути: Клиентите конфигурират колата си, договорът, включително и проверката на кредита, се попълва на компютъра. Цялата процедура е като тест за Vehiculum: Кампанията продължава до април и е ограничена до 1000 коли.

  Както обикновено, при покупки на лизинг вниманието на купувача трябва да е насочено към дребния шрифт на офертата, отбелязва Focus. Fiat 500 е малка кола, за продажбите на която дилърите отдавна са в затруднение. Автомобилът е на пазара от 2007 г. и оттогава не се е променил много.

  Можете да конфигурирате колата в сайта Lidl, но не съвсем: Най-евтината цeнa – имa caмo двa вapиaнтa зa цвят – бял и чepeн, a двигaтeлят под капака e caмo бeнзинoв c 69 ĸoнcĸи cили.

  Представиха супер евтин пикап за Европа и САЩ – само за 5 хиляди евро (СНИМКИ)

  В екстрите влизат ceнзopи зa пapĸиpaнe, нaвигaциoннa cиcтeмa и ĸoжeн вoлaн. Ocвeн тoвa в цeнaтa нe ca вĸлючeни вcяĸaĸви зacтpaxoвaтeлни и дpyги дoпълнитeлни paзxoди.

  Пълният пакет на офертата струва почти двойно повече от 89 евро, но купувачът не трябва да се тревожи за нищо: “Пакетът за пълен пакет услуги е за 164 евро на месец и включва всички разходи за поддръжка по време на срока, гаранционен сервиз за автомобила и пълна застраховка плюс комплект зимни гуми”, обясняват от Vehiculum./auto.blitz.bg

  Facebook Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  shares