Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  3-те зодии, които ще се оженят през 2019 г.

  /
  1359 Views
  img

  2019 година е много благоприятна за сключване на брак и вземане на сериозни решения в личния живот. За 3 от зодиите това ще е най-романтичната година в живота им, защото предстои… сватба.

  Близнаци

  Никога не знаеш с какво може да те изненада новата година. За Близнаците е почти сигурно, че това е годината, в която ще сключат брак. Струва ви се малко невъзможно? Нека ви уверим, че невъзможни неща няма. Близнаците, които са във връзка ще установят за доста кратък предиод от време и малка трудност, че са наистина един за друг. Любовта е истинска, близостта е голяма и какво по-хубаво от това да си кажат голямото “Да”. За представителите на зодиакалния знак, които нямат половинка, е много вероятно да срещнат такава още в първия месец на новата година. Хубавите неща понякога стават бързо… във вашия случай – също!

  Стрелец

  Годината на любовта! Такава ще бъде 2019-та за вас. Имате някои колебания, които ще ви разтръсят особено силно още през януари. Заедно с вашата половинка внимателно трябва да обсъдите как си представяте живота занапред. Накрая ще стигнете до извода, че не искате един без друг. Дамите Стрелци ще се радват на едно изключително идейно предложние за брак, на което никой не би могъл да устои. Нещата в личния ви живот ще започнат да се развиват светкавично бързо. Нищо чудно към края на 2018 г. да имате още по-голяма новина… която ще се появи на бял свят през 2019-та 🙂 Чака ви чудесна година.

  Скорпион

  Януари и февруари ще бъдат особено емоционални за вас. С кълбо от положителни и отрицателни емоции ще започне 2019 г. Хубавата новина, че годината ви ще продължи радостно без никакви проблеми. Още началото на пролетта ще летите от щастие в любовта. Ще осъзнаете, че вече сте срещнали своята половинка и нищо не ви задържа, за да направите следващата голяма крачка. Сватба ще има в края на годината, а събитието ще бъде незабравимо и по-прекрасно, отколкото сте си го представяли. Имайте търпение за предложението за брак, не разваляйте изненадата с много въпроси и нетърпеливост.

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar