Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Цял живот сме варили картофите грешно, а стават само за 5 минути СНИМКИ

  /
  366 Views
  img

  Кой не иска да е истински кулинар в кухнята. Но мнозина от нас или просто не го умеят или нямат време.

   

  „Животът наскоро стана толкова бърз, че дори се страхувам да не мигна, защото ще мине за миг. Това се усеща особено в делничните дни, когато будилникът звъни твърде рано, а денят е супер забързан и нямам време за нищо още повече за готвене“.

  „Ето защо често използвам малки кулинарни трикове, за да намеря малко време дори вечер за себе си и семейството си.

   

  Затова искам да ви издам една тайна. А именно как да готвите картофи само за 5 минути, като по този начин спестявате ценно свободно време“.

  Този метод ще помогне на тези, които искат бързо да приготвят и хапнат сварени картофи, но просто не искат да се мъчат с дълго и продължително готвене.

  За тази рецепта ще ни трябват само картофи, малък лист хартия и микровълнова фурна, която ще свърши цялата основна работа.

  Първо, картофите трябва да се измият добре с вода, като същевременно търкате кожата му с твърда гъба, която ще отстрани всички замърсявания и кълнове.

  След това трябва да „надупчите“ всеки картоф на няколко места с вилица.

  След това просто увийте всеки картоф с хартия, но обърнете внимание, че можете да използвате само обикновени бели листове, без никакви снимки и надписи.

  „Защо? Мисля, че няма да е трудно да се предположи, че цялата цветна „химия“ от рисунките след „готвене“ ще остане върху картофа и е крайно нежелателно да се ядат такива „добавки“

  Поставете получените бели топчета в микровълновата за 5 минути и включете на максимална мощност – най-добре е да е 800 вата.

  След време внимателно извадете и сложете картофите в чиния. Проверете степента на готовност с вилица – картофите трябва да са много меки, ако не е възможно да се пробият, то ги увийте отново с хартия и оставете да прекара още няколко минути в микровълновата.

  Това е всичко.

   

  Сега имате за хапване вкусен картоф, който по нищо не се различава от този, който се вари на печката в продължение на 20 минути.

  Между другото това кулинарно произведение, прилича по вкус и на печен картоф, но е много по-вкусно от готвенето в тиган с олио картоф.

  Този метод е много добър, тъй като „готвенето“ не изисква нито печка, нито специални подправки (все пак после може да овкусите готовия картоф по ваш вкус), така че можете да готвите картофи по този начин дори в офиса. / jenata.blitz.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar