Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

8 сигурни знака, че партньора ти е дълбоко влюбен в теб, дори да не го казва

/
654 Views
img

Няма нищо по-силно и по-вълшебно от момента, в който чуеш думите „Обичам те!”, от човека който обичаш най-много. Няма нищо по-красиво от това човекът, в когото си влюбен да не се страхува да изкаже чувствата си с думи.

Но в днешно време най-искреното и чисто „Обичам те!” е загубило значението си. По-важно е какво правиш, отколкото какво казваш. Защото истината е, че действията ще ти покажат много повече, от думите.

Ако си във връзка и се съмняваш в чувствата на партньора си, ето 8 неща които ще ти покажат, че е дълбоко влюбен в теб:

Слуша те внимателно

Когато му говориш, те изслушва търпеливо. Проявява интерес към твоите идеи, проблеми и ги уважава независимо колко са различни от неговите. И най-важното е, че той те изслушва не за да отговори или да се меси в решението ти а по-скоро иска да разбере какво му казваш.

Не го е страх да показва уязвимата си страна

Когато си честен и си искрено влюбен в някого, да му покажеш уязвимостта си е лесно. Не се страхуваш да свалиш гарда си. Не се срамуваш да плачеш, когато гледаш тъжен филм с него. Вместо това, се чувстваш свободно и удобно да покажеш истинските си емоции във всяка ситуация, когато сте заедно. И точно така се държи той около теб.

Готов е да прави жертви за теб

Когато истински обичаш някого, да се жертваш за него не е проблем. И точно това ще направи партньора ти. Не се колебае или страхува да жертва собствените си нужди, приоритети и желания в името на твоето щастие.

Мисли, че си красива дори и в „лошите” ти дни

Намира те за привлекателна, когато не носиш грим, или когато косата ти не иска да застане на никъде, или когато очите ти са подути след сън. Той мисли, че си прекрасна, дори ти да не чувстваш, че си, защото обича не само лицето и тялото ти.

Застъпва се за теб

Винаги е готов да те защити. Ти означаваш всичко за него, затова се застъпва за теб всеки път, когато някой се опитва да те критикува или да ти се присмива. Мрази да те гледа разстроена, тъжна или наранен. Затова прави всичко по силите си, за да предотврати това.

Изключително много се гордее с теб

Той знае какъв прекрасен и специален човек има до себе си. Вижда качествата  и силата ти. Знае цената ти и се опитва да покаже на всички какъв късметлия е да те има в живота си.

Обожава те, заради чистата ти душа, заради милата ти същност, индивидуалността ти и уникалността ти. Обича да говори за теб на приятелите си и да казва на всеки колко привилегирован се чувства, че точно ти го обичаш.

Приема те и те цени заради това, което си

Приема те и те обича, точно такава каквато си. Знае всичките ти страхове, недостатъци, проблеми, но никога не те критикува и не те кара да се чувстваш зле заради тях. Виждал те е, когато си била най-зле, но никога не ти е казвал, че си прекалено чувствителна, или че си кралица на драмата.

Този мъж знае, че недостатъците и слабостите ти не те правят това, което си. Те не скриват вътрешната и външната ти красота. И той те обича, точно такава.

Уважава хората, които обичаш

Може да не е съгласен или да не се разбира с всеки твой приятел или роднина, но се старае да се държи с близките ти с уважение и достойнство. Никога не си позволява да критикува или да омаловажава обичан от теб човек, когато не е съгласен за нещо с него. Винаги се държи зряло и мило, защото знае колко държиш на семейството и приятелите си.

Източник: https://lifezone.bg/

Facebook Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar