Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ани Цолова се похвали с нова престижна длъжност

/
104 Views
img

Ани Цолова си каза „Сбогом“ с медиите. След дълго време далеч от екрана, бившата телевизионерка от някои от най-големите ни телевизии, вече има ново поприще – учителството. Цолова напусна последната си медия тихомълком и въпреки големите обещания за старт на нови и големи проекти, потъна вдън земя.

Явно късметът на червенокоската не се е усмихнал така, както на колежката ѝ Мариана Векилска, и на Цолова ѝ се е наложило да си потърси друго препитание. Припомняме, че Векилска напусна телевизията, в която работеше от 20 години, за да започне нещо ново в чужбина, което по нейни думи, няма нищо общо с медиите. Година и половина по-късно обаче тя се завърна на екран с подвита опашка, изтъквайки аргумента, че е редно да продължи да прави това, в което е най-добра. Трибуна за изява ѝ даде БНТ, а Векилска има собствено ежедневно следобедно предаване.

Цолова пък обърна чисто нова страница в живота си и вече ще е преподавателка. Повечето учители и преподаватели у нас се жалват, че заплатите все не са им достатъчни, но бившата екранна половинка на Виктор Николаев е решила да се пробва и в тази сфера. Тя ще преподава на първокурсниците в Нов български университет. Ани Цолова ще води специален курс, наречен „Ораторът в мен“.


Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 2 гласа.

Източник: https://fakti.bg/

Facebook Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar