Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Комбито на Toyota Corolla се превърна в Suzuki

/
238 Views
img

Комбито Suzuki Swace е вторият модел на Toyota в състава на Suzuki, първият е RAV4, който наскоро се превърна в кросоувър Across. Дизайнът на предницата се различава от оригиналния модел, като тук процепът между фаровете, централния въздухозаборник и вложките с фарове за мъгла са проектирани по различен начин.

Иначе това си е пак същата Corolla с хибриден силов тракт, базиран на атмосферен 1.8-литров двигател, съчетан с вариатор. Оборудването на Swace включва медийна система с осем инчов дисплей и Bluetooth, безжично зареждане, два USB порта, отопляем волан и предни седалки, както и климатик S-Flow със сензор за разпознаване на пътници.

Комбито на Toyota Corolla се превърна в Suzuki


В допълнение, за модела се предлага широка гама от електронни асистенти, които включват асистент за паркиране, следене на слепи зони и проследяване на лентата, радар круиз контрол и система за разпознаване на пътни знаци. В Европа комбито на Suzuki може да бъде поръчано в седем цвята на каросерията.

Комбито на Toyota Corolla се превърна в Suzuki

Продажбите ще започнат през зимата и цените вероятно ще станат известни малко преди началото им. Toyota Corolla Touring Sports с пет врати със същия двигател във Великобритания струва от 28 150 паунда. Ще припомним, че през 2019 г. Toyota и Suzuki си размениха акции и се съгласиха да клонират модели.

Комбито на Toyota Corolla се превърна в Suzuki

Благодарение на това Toyota успя да навлезе на обещаващите пазари в Индия и Африка с копие на субкомпактния кросоувър Suzuki Vitara Brezza, бюджетния седан Ciaz, хечбека Baleno и компактния ван Ertiga, а в замяна Suzuki ще може да продава RAV4 и Corolla Touring хибриди под своята марка в Европа.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник: https://fakti.bg/

Facebook Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar