Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Комбито на Toyota Corolla се превърна в Suzuki

    /
    276 Views
    img

    Комбито Suzuki Swace е вторият модел на Toyota в състава на Suzuki, първият е RAV4, който наскоро се превърна в кросоувър Across. Дизайнът на предницата се различава от оригиналния модел, като тук процепът между фаровете, централния въздухозаборник и вложките с фарове за мъгла са проектирани по различен начин.

    Иначе това си е пак същата Corolla с хибриден силов тракт, базиран на атмосферен 1.8-литров двигател, съчетан с вариатор. Оборудването на Swace включва медийна система с осем инчов дисплей и Bluetooth, безжично зареждане, два USB порта, отопляем волан и предни седалки, както и климатик S-Flow със сензор за разпознаване на пътници.

    Комбито на Toyota Corolla се превърна в Suzuki


    В допълнение, за модела се предлага широка гама от електронни асистенти, които включват асистент за паркиране, следене на слепи зони и проследяване на лентата, радар круиз контрол и система за разпознаване на пътни знаци. В Европа комбито на Suzuki може да бъде поръчано в седем цвята на каросерията.

    Комбито на Toyota Corolla се превърна в Suzuki

    Продажбите ще започнат през зимата и цените вероятно ще станат известни малко преди началото им. Toyota Corolla Touring Sports с пет врати със същия двигател във Великобритания струва от 28 150 паунда. Ще припомним, че през 2019 г. Toyota и Suzuki си размениха акции и се съгласиха да клонират модели.

    Комбито на Toyota Corolla се превърна в Suzuki

    Благодарение на това Toyota успя да навлезе на обещаващите пазари в Индия и Африка с копие на субкомпактния кросоувър Suzuki Vitara Brezza, бюджетния седан Ciaz, хечбека Baleno и компактния ван Ertiga, а в замяна Suzuki ще може да продава RAV4 и Corolla Touring хибриди под своята марка в Европа.

    Поставете оценка:

    Оценка от 0 гласа.

    Източник: https://fakti.bg/

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar