Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Новият на Мария Игнатова сложи Рачков в малкия си джоб

/
287 Views
img

Новият партньор на Мария Игнатова – Ивайло Цветков Нойзи направо слага в малкия си джоб бившата ѝ половинка Димитър Рачков, а причините са доста очевидни.

Актуалната половинка на русокосата тв водеща е истински интелектуалец и е пълна противоположност на бившия, който по-често се свързва с шумни компании и шоу програми.

Нойзи, който нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист“, не е от хората, които обичат да се изтъкват, макар да има за какво. Роденият на необичайна дата – 29 февруари 1972 година, говори 7 езика, включително мъртвите латински и старогръцки. Запален меломан е и от дете слуша Моцарт, Бах и Рахманинов, пише Шоу Блиц.


Все още не е ясно как са се запознали с Мария Игнатова и кога е започнала връзката между двамата, но е факт, че те са двойка и то доста любопитна. Преди години Нойзи е споделял, че намира смисъл да общува само с жена си и дъщеря си Анна, а днес е разделен с майката на единственото си дете.

Припомняме, че Нойзи и Игнатова се появиха за първи път заедно на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян – Кремена, преди малко повече от месец и така официално потвърдиха слуховете, че са най-новата светска двойка. Любопитен момент е, че на същото парти бившият на Игнатова – Димитър Рачков също показа новата блондинка в живота си – плеймейтката Анита Димитрова.

Новият на Мария Игнатова сложи Рачков в малкия си джоб

Близки до Мария Игнатова издават, че откакто е с Ивайло Цветков, тя направо цъфти от щастие. А за Рачков, с когото сложиха край на връзката си в края на 2018-та, не обелва и дума.

Поставете оценка:

3.5

Оценка 3.5 от 6 гласа.

Източник: https://fakti.bg/

Facebook Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar