Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Вашият хороскоп за днес, 16.09.2020 г.

    /
    237 Views
    img

    хороскоп от astrohoroscope.info

    Овен

    Ще се опитвате да налагате личните си приоритети над тези на околните макар и по един по-мек и ненатрапчив начин. Хубаво е да имате идея за моралната страна на едно подобно действие и за последствията, които може да има.


    Телец

    Интересен ден е днес. Трябва да се издигнете над обикновената логика на нещата. Обикновения практичен поглед няма да ви даде удовлетворителни отговори на въпросите. Опитайте се да чуете интуицията си.

    Близнаци

    Съдбата днес ви моли да осъзнаете всички възможни избори, които са поставени пред вас. Можете да се ръководите от вашия вътрешен стремеж към промени. Определено трябва да подходите нестандартно, ежедневната логика ще ви даде ежедневни решения, а вие определено не търсите това.

    Рак

    Планетите днес ви призовават към установяване на високи цели, стремеж към най-доброто. За вас това е естествено състояние да искате най-бляскавото и най-доброто, но дали винаги полагате правилните усилия в това отношение?

    Лъв

    Имате нужда от нов жизнен опит или с други думи – да направите нещо различно. Опитайте се да действате без предварителен план и очаквания, това ще ви донесе най-голямо вътрешно разширение и обогатяване.

    Дева

    Ще си дадете сметка за някои сериозни мотивации, които движат хората и най-естественото ви желание ще е да ги изпробвате. Безпристрастно погледнато това си е манипулация, но пък от друга страна (любимият ви израз) всеки от нас, почти винаги, прави нещо, за да манипулира чувствата на другите, най-малкото, за да получи одобрение или харесване.

    Везни

    Ще търсите сътрудничество, разбиране, подкрепа. Това ще ви направи твърде убедителни и красноречиви. Нуждата да намерите някой на ваша страна действително ви дава много силната вътрешна убеденост, че сте прави и убедителността, с която да привлечете другите.

    Скорпион

    Днес ще сте склонни да помагате на другите по всички възможни начини, дори с цената на собствените ви ресурси. Определено това е ден, в който може да научите много за взаимоотношенията и подчиненото положение, но също и да добиете ценна опитност. А най-важното е, че помагайки безкористно, помагате на себе си да останете физически здрави.

    Стрелец

    Ще имате нужда да се издигнете над обикновената рутина, да направите нещо различно и красиво, да покажете любовните си чувства. Прекрасен ден за изява на любов и творчество.

    Козирог

    Имате нужда да се отделите емоционално от семейството и хората, с които ви свързва грижа и внимание, без това да прекъсва връзките помежду ви. Не е лесно, но пък е толкова възраждащо в момента, в който го постигнете.

    Водолей

    Решавайки дали да приемете нещо или не, вие всъщност се ръководите от доста ограничен набор от принципи. Важно е да си дадете сметка какви са те и доколко са в ущърб на околните.

    Риби

    Проявете благоразумие и практичност по отношение на материалните неща. Увеличавайте духовната си включеност към нещата, тогава и материалните ви богатства ще започнат да нарастват.

    Поставете оценка:

    Оценка от 0 гласа.

    Източник: https://fakti.bg/

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar