Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

64 фиша връчиха катаджиите в Търговище при специализирана акция

/
138 Views
img

268 автомобила и 342 граждани са проверени от контролните органи в хода на проведена от 11 до 14.09.2020 г. на територията на област Търговище специализирана полицейска акция за гарантиране безопасността на движение по пътищата

За констатираните от тях нарушения на Закона за движение по пътищата полицейските служители са съставили 13 акта за установяване на административно нарушение и са наложили 64 глоби по фиш. В хода на проверките са установени трима водачи на МПС, управлявали след употреба на алкохол: двама – с концентрация на алкохол в издишания от тях въздух над 1,2 промила/престъпление по НК/, и един – с концентрация между 0,5 и 1,2 промила/административно нарушение/.

Установени са 52 случая на неспазване на пътни знаци или маркировка, и 20 случая на управление на МПС без използване на предпазни колани/каски за водачите на мотоциклети/. По време на операцията е установен и един случай на управление на МПС от неправоспособен водач, и един случай – на неправилен превоз на пътници.

В хода акцията, в хода на която полицейските служители са използвали всички налични технически средства за контрол на скоростните режими, са установени 421 такива нарушения. Връчени са и 9 електронни фиша.

Източник: https://www.dunavmost.com/

Facebook Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar