Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Мрежата ври и кипи след интервюто на Кирил Петков в „Панорама“

/
609 Views
img

Кирил Петков беше гост в „Панорама” тази вечер. Пред Бойко Василев той се оплака, че не са му стигнали достатъчно гласове да е независим от задкулисието.

Сега се опитвали, и мислел, че ще успеят, да изчистят задкулисието от управляващата коалиция. Тези му думи предизвикаха и коментари в социалните мрежи.

 

Ето и част от тях:

Стоян Радев

Кирил Петков в “Панорама” каза, че ще изчистят задкулисието от управляващата коалиция. След ИТН се разделят с БСП и Бойко Рашков ли?

Виктор Димчев:

„Да изчистим управляващата коалиция от корупцията“

И мигом се сетих за един проправителствен орган, създаден в далечни времена, за да спаси държавата от вътрешните врагове. Иде реч за НКВД.

Даниел Брезов:

Панорама. Фюрерът. Сам, без опозиция, с подготвени по списък удобни въпроси и дълги репетиции. Успял е да запамети няколко изречения – има шансове да завърши 4-ти клас..

Борислав Иванов:

Ако иска да изчисти задкулисието да подаде оставка

Олег Ковачев

Големият въпрос е: какво е обещал Радев на Кирил Петков за да се откаже от канадско гражданство много преди да стане ясно, че още несъздаденото му движение ще спечели машинните избори. А който е гледал „Панорама“ тази вечер е наясно-Петков живее в някакъв измислен свят.

Виктор Канзуров

Току що лицето Кирил Петков обяви по БНТ, че френското предложение за клякане на Република България пред антибългарския шовинизъм на Република Северна Македония, което някои наричат „решение за преодоляване на спора между България и РСМ“, включвало най-важното българско искане и условие.

Цитирам Петков: „По най-ключовата тема, която всички българи в момента следят, е Конституцията, че Република Северна Македония няма да започне своите преговори преди да смени своята конституция и българите да бъдат част от народите, които представляват тая държава“.

Въпросът е, за мен риторичен, дали държавният глава Румен Радев от самото начало е знаел за тази търговия „вафла за верига от магазини“.

Нямам нищо против българите да са включени в преамбюла на Конституцията на РСМ. Но, имам против това да е „най-ключово“ българско искане и ако РСМ го изпълни, да започне преговори с ЕС. „Най-ключово“ е РСМ да спре да фалшифицира историята на българската народност в Македония. Само това гарантира недискриминацията на българите там.

Мисля, че дори и Георги Димитров повече е защитавал интересите на България и българския народ, от лицата управляващи българската държава сега.

Facebook Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar