Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

61-годишната баба и нейният 24-годишен съпруг планират да имат първо бебе заедно

/
1720 Views
img

Разликите във възрастта са нормални, но понякога може да изглеждат малко прекомерни. Тази двойка има разлика от 37 години между тях. И те се надяват да имат и бебе. Запознайте се с 61-годишната баба и нейния 24-годишен съпруг, които и двамата са звезди на TikTok.

Странна двойка
Коран Маккейн и Шерил Макгрегър са женени. Те обаче не са обикновена двойка. Шерил е майка на седем и е на 61 години. Коран и Шерил живеят в Грузия и се надяват скоро да имат бебе. Двойката се запознала, докато и двамата работели във веригата за бързо хранене Dairy Queen. По това време Коранът беше на 15 години.

Коран Маккейн и Шерил Макгрегър
Кредит на изображението: Коран Маккейн | SWNS чрез Daily Mail
Въпреки че нямаха романтични чувства по време на срещата, те в крайна сметка възвърнаха контакт помежду си през 2020 г. Коран беше пазач и той видя Шерил да работи като касиер. Това беше моментална любов и в крайна сметка те се ожениха през 2021 г.Прочетете: Мъжът се влюбва в робота и иска да се ожени за нея

Създаване на семейство
Сега, тъй като щастливата двойка е омъжена и се установи, двойката би искала да създаде собствено семейство. Говорейки пред Metro , Коран имаше какво да каже за възможностите как ще имат дете и какви са възможностите им.

@oliver6060

Reply to @gabi.harris1727 #reply

♬ Thousand Miles – The Kid LAROI

„ Оженихме се през септември 2021 г. и минаха няколко месеца, откакто сме готови да създадем семейство. Шерил е на 61 и вече има седем деца и седемнадесет внуци, но смятаме, че заслужаваме собствени деца. Пробвали сме за деца, но с възрастта. И смятаме, че сурогатното майчинство или осиновяването би било по-добър вариант. Да, ние предпочитаме сурогатното майчинство, но сме виждали много хора, въвлечени в правни усложнения далеч след раждането на детето.

Търсим симпатичен сурогат, който е готов да подпише договор да няма нищо общо с детето след раждането му. Не искаме хората да се опитват да имат бебе за нас за финансова печалба, ние самите не сме толкова финансово настроени.

Сватбена снимка на Коран Маккейн и Шерил Макгрегър
Кредит на изображението: Jam Press | @Oliver6060 чрез Daily Mail
Двойката има някои изисквания, ако осиновяването е начинът, по който изберат да продължат напред. Коранът казва, че бебето трябва да произхожда от разнорасови родители, един черен и един бял, така че да се чувства добре дошло и сякаш е наистина тяхното дете. За съжаление на странната двойка, дъщерите й не могат да помогнат със сурогатното майчинство, тъй като и двете са имали хистеректомия.

Готови за това, което идва
Шерил казва, че и двамата разбират, че ще бъде по-трудно да бъдат родители сега, когато тя е по-голяма, но и двамата са готови и са готови за това.

„Разбираме, че може да не съм там толкова дълго, колкото е Коранът, но имам вяра в него, ако не съм тук, той може да го направи. Той ще бъде страхотен баща, той е отговорен възрастен. Имах пълна вяра, че той може да отгледа детето ни и да го направи много добре.

Семейството ни също много подкрепя решението ни да имаме деца, в началото те се колебаеха по същите причини. Сега обаче пет от децата ми приеха идеята и със свекърва ми правим заедно видеоклипове.”

Въпреки очевидните си различия във възрастта, двойката твърди, че има бурен сексуален живот и че химията им е истинска.

@oliver6060

Our love is a portrait that’s priceless @kingqurannewpage #LaurelRoad4Nurses #SearchForWonderMom #foryou #hellshell #agegap

♬ original sound – Tik Toker

 

Facebook Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar