Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

„Сега трябва да живея до 107“, Камерън Диас сподели какво означава да станеш майка на 47

/
513 Views
img

Щастието се увеличава около времето след раждането сред по-възрастните майки, докато при по-младите майки ефектът е много краткотраен, казват проучвания . Късното майчинство има някои впечатляващи предимства и Камерън Диас е идеален пример за това. Нейната история може да промени мнението на хората, които са имали съмнения да забременеят след 40.

Ние от  Bright Side обичаме чудесата и искаме да споделим една от тези невероятни истории, случили се на известната актриса Камерън Диас.

Беше дълъг път до майчинството, но чудото се случи.

През  декември 2019 г. Камерън Диас и нейният съпруг Бенджи Мадън станаха родители за първи път в живота си. Тази новина взриви интернет пространството и стана популярна тема за късно майчинство. Диас даде нова надежда на жените, които се отказаха да имат бебе.

Въпреки че актрисата се опитва да запази тайната на родителите си, близкият й кръг сподели , че двойката години наред се е опитвала да зачене, преди най-накрая да има дъщеря на име Радикс. „Те преминаха през толкова много, за да стигнат дотук“, каза източник.

Диас споделя , че е дала повече от половината от живота си на обществеността и сега чувства, че е добре „да отделя време за себе си сега, за да се реорганизирам и да избера как искам да се върна [на] света. Тя е щастлива, благословена и благодарна да започне ново десетилетие с дете. А една от основните й цели е да защити мъничето си.

В телефона й вече няма снимки на кучета.

В  интервю с Джими Фалън Диас призна, че прекарването на време с дъщеря й е истинска форма на рая. И ние й вярваме, защото изглежда толкова свежа и спокойна. Диас се опитва да се наслаждава на всеки момент, защото „всеки ден има скокове и тези неща, които се случват – тя не е същото бебе, което беше вчера. 

Тя продължи, като обясни, че такива неща никога не са се случвали на нея и Бенджи: „Толкова е приятно да видя това израстване и да бъда част от него и да й помогна да бъде тя, и това е просто невероятно.“

Диас се подиграва и казва , че телефонът й вече не е пълен със снимки на кучетата и техните изпражнения (а тя има 4 от тях). Сега двойката има „Baby Shark“ и „Elmo’s Song“ на ротация през цялото време и цялото семейство ги харесва. Сега Диас е горда майка, която се радва да вижда как дъщеря й гледа баща си с безгранична любов.

Все още има напрежение да си майка на 47.

В интервю с Наоми Кембъл Диас споделя как обича да намира баланса в живота. Тя приема, че много хора стават родители по друг начин и каза: „Те се женят [и] имат семейство в младостта си. Някак си го правя през втората половина от живота си.” И най-накрая обича животът й да е личен. Но все пак има известен натиск, дори в късно майчинство . Диас каза иронично: „Трябва да бъда като 107. Така че, без натиск!“

Въпреки това Диас е напълно сигурна, че това е нейното „сладко място “ и най-щастливото време в живота й. Дори предишните й преживявания по време на пътуване и работа не могат да се сравнят с тази нова фаза. „Да имаш семейство, когато си млад, това е като всяко нещо, когато си млад, го правиш. Когато си на моята възраст и решиш да го направиш, това е истински избор . Наистина трябва да работиш усилено за това.“

По време на интервюто Кембъл забеляза , че Диас изглежда по-красива и щастлива днес в сравнение с преди и балансът най-накрая е постигнат.

Какви са основните предимства на късното майчинство според вас? Коя е най-добрата възраст за раждане на бебе? Моля, споделете вашите мисли с нас!

 

Facebook Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar