Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  В КАКВО ЦВЕТЕ ЩЕ РАЗЦЪФНЕТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ И КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА И СЛАБОСТИ

  /
  749 Views
  img

  Всяка зодия си има точно определено цвете, което характеризира неговата личност и определя индивидуалността му

  Овен
  Орлови нокти – това цвете ви определя като мили и чаровни хора. Имате много приятели и бизнес партньори, а хората не могат да устоят на енергията ви. Това цвете е олицетворение на лидерството. Внимавайте обаче със силното его. В любовта сте любвеобилни.

  Телец
  Мак – вие се стремите към красивите неща и имате усет към детайлите. Обичате да получавате удоволствие от всичко в живота. Психически устойчиви сте, но с труден характер. Стоите здраво на земята. Оттук и слабостта ви – обръщате внимание повече на материалното. Но пък се оправяте лесно във финансов план.

   

  Близнаци
  Лавандула – вие сте пълни с идеи и обичате да ги споделяте. Експанзивни хора, които не се задържат на едно място. Креативни личности с много активен ум. Вашата двойнственост обаче често наранява приятели.

  Рак
  Акантови цветя – представителите на този знак за проницателни и имат висока интуиция. Те виждат емоциите на хората и са топли и сърдечни. Домошари са и ценят семейството.

  Лъв
  Слънчоглед – печелите доверието на хората с увереност и лекота. Вие сте лидер и винаги сте център на вниманието. Внимавайте да не злоупотребяват с великодушието ви.

  Дева
  Грамофонче – тези хора са изключително забележими. Склонни са да планират подробно, преди да действат. Много организирани и наблюдателни личности. Липсата на интуиция компенсират с аналитичен ум.

  [Zodii-10] Везни
  Роза – виждат скритите значения на нещата. Притежават класическа красота, привлечени са от философията и изкуството. Тези хора не търпят несправедливостта и жестокостта. Слабото им място – трудно вземат решения.

  Скорпион
  Хризантема – обачета яснотата и честността. В заплетени ситуации винаги намирате правилното решение. Активни в любовта и големи ухажори. Не бъдете жестоки към приятелите и близките си.

  Стрелец
  Нарцис – хората под знака на това цвете са много точни, верни и честни. Те са големи късметлии и имат активно въображение. Припряността е тяхната слабост, но пък я компенсират с находчивост.

  Козирог
  Карамфил – тези хора умеят да оргинизират и подреждат всичко. Не се плашат от упорита работа и са много експанзивни. Често приемат нещата само на първи план и това е тяхна слабост, защото не виждат в дълбочина. Компенсират обаче с енергичност и умелост.

  Водолей
  Орхидея – любопитни и изобретателни хора с различна гледна точка за света от останалите. Винаги завършват това, с което се захванат. Въпреки това търпението е тяхното изпитание, а прекалената амбиция слабост. Компенсират обаче с труд и комбинативност.

  Риби
  Водна лилия – вие имате много силна интуиция, но сте и емоционално лабилни. Творчески настроени хора и отлични събеседници, вие сте винаги желана компания. Избягвайте да натрапвате мнението си и се научете да бъдете по-толерантни към различията.

  Източник: www.bradva.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar