Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Нямам думи! Току що видях и онемях! Бг студентка от Шумен показа на цяла България: Влязох в стаята на общежитието и там видях това

    /
    425 Views
    img

    Нашата читателка Вилина Берова се свърза с нас, за да изтрази недоволството си от студентските общежития в Шумен.

    Тя сподели с нас и снимки, от които се вижда настоящият вид на стаята, в която е настанена читателката ни.

    Ето и нейния сигнал и снимките:

    „С една моя приятелка сме студентки в Шумен и днес ходихме до общежитието и картинката беше покъртителна.

    Изпращам ви снимки от студентските общежития в град Шумен! (Общежитията на Шуменски университет, блок 2)

    Според домакинките това е най-хубавата стая…

    От снимките се вижда за какво става въпрос, и изобщо определението „хубав“ не е подходящо за която и да е стая в тези общежития! Тези стаи се използват от студентите срещу сумата от 90 лева през летния сезон, и 95 лева през зимния! Парното в стаята не работи и зимата ще се топлим с духалки!

    Единствено са сложени PVC прозорци, а на терасата е опасно да се излиза! Банята и тоалетната няма да ги коментирам, просто защото не ми е удобно. Вие можете сами да прецените по снимките!

    При попълване на документите (5 листа), домакинките таксуват със скромната сума от 15 лева, а не издават касов бон! По този начин пред кого и как се отчитат , и чий джоб пълним ние студентите? След като попитахме домакинката дали тя ще пусне нейното дете да живее там, нямаше отговор! По такъв начин са принудени да живеят бъдещите учители на децата ни!

    Домакинката каза че имат дърводелец който ако има нужда поправя разни неща. Когато й казахме, че няма нужда от дърводелец, а от строителна фирма тя се засмя.

    А има студенти от далечни градове които отиват да се настаняват с всичкия си багаж и при вида на стаята им се плаче, но нямат друг избор пет дни преди започване на учебната година..

     

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar